Hírlevél

2010. augusztus 13., péntek

Termék referenciák!

Tisztelt Látogató!

Ezen a blogon folyamatosan az általunk és ismerőseink által tapasztalt termékinformációkat fog találni a BIYOVIS(BIONET)termékeiről.
Kizárólag tárgyilagos, leinformálható véleményeket adok közre. A termékek ezen személyeknek a leírtak alapján használtak. Legyenek azok táplálék kiegészítők, kozmetikumok, vízkezelők, levegőtisztítók, mágnes és rézeszközök, tisztítószerek.
Kérésre a termékeket használóval segítek felvenni a személyes kapcsolatot. Ezek lehetségesek telefonon, interneten és levélben.

Előre kell bocsájtanom a cégünk által készített termékek mindegyike bio, illetve öko, ezáltal környezet, illetve felhasználó barát termékek. Úgy az alapanyag kiválasztatnál, mint a csomagoló anyag kiválasztásánál és felhasználásánál szem előtt tartotta cégünk ezeket a fontos követelményeket.

Először saját és a szűkebb, illetve tágabb családom tapasztalatait osztom meg. Továbbá a háziállatainkon látottakat.

Ozonizátor, más nevén levegő tisztító:
- Fiamnak súlyos fulladásos asztmáját hozta rendbe.

Magnátor:
- Nekem és a fogadott lányomnak alacsony vérnyomást állította be. Azonkívül segítségünkre volt fáradság, fej, fülfájás, és szédüléses gyomorrontás esetén. Mindezeken túl kiskutyánk nagyon szeretett ráfeküdni, amikor még a harmadik emeleten laktunk. Azt tapasztaltuk nála, hogy nyugodtabban aludt, segített neki a tüdőgyulladását elmulasztani, az Aktív Balzsammal együtt használva.

Rézkendő:
- Nekem és a fogadott lányomnak fűl, torok fájás, az Aktív balzsammal együtt lázcsillapítás, derék, bokafájdalom elmulasztása.
- Fogadott lányom édesanyjának Erdélyben olyan mértékű derék, gerinc fájdalmon segített, ami avval járt, hogy nem tudott felkelni az ágyból. Még WC-re sem tudott menni. Két hét alatt állította talpra. Olyan mértékbe, hogy három hét használat után, a disznó vágásban teljes mértékben el tudta látni háziasszonyi teendőit, amit ilyenkor kell.
- Az egyik gödöllői ismerősnek vizes dagadt lábát segített az Aktív Balzsammal és a Magnátorral együtt oly mértékben helyrehozni, hogy a lassan battyogó ember már a használatuk harmadik napjától folyamatosan egyre jobban járt. Körülbelül a második hét végére tökélesedett neki is a járása.
- Fogadott lányom édesapjának derék és vesebántalmait enyhítette nagy mértékben.

Aktív Balzsam:
- Saját tapasztalatom, és mint látszerésznek különösen feltűnt, hogy körülbelül három hónapi napi egyszeri gombostűfej nagyságú balzsam használatával, amit a szembe tettem, a 1.5 dioptriás szemüveget elhagyhattam. A látásom természetes fénynél tökéletes lett. Mesterséges fény esetében, ha fáradt, vagy rendkívül apró betűknél van szükség a szemüvegre. Azóta akkor használom a Balzsamot, ha a számítógép monitorja miatt a szemem elfárad. Ezenkívül olyan fülfájás esetén amikor valami megcsípte, továbbá gyulladt fülfájás, megfázás, fej, torokfájás, lázcsillapítás. Használtam reflux azaz gyomorsav miatti erős gyomorfájdalmam megszüntetésére, sikerrel. És gyomorrontásomkor is az Aktív Balzsamot hívtam segítségül. Volt amikor a magnátorral, volt hogy nélküle. Húzódásos bokafájdalom esetén is segített.
Rendkívüli a hatása égés esetén. Ennek a hatásnak a felerősítésére használtam még a foggélt. A Balzsam, a foggél illetve a csőrös zuhany segítségével meggyógyítottam a műtét előtt álló aranyeremet. Azóta szükség esetén kívül belül használom.
- Fogadott lányomnak gyerekkora óta folyó fülét kétszeri használattal hozta helyre.
használta és használja fej, torok, fül fájás esetén és lázcsillapításra is. Gyomor fájdalmán is segített.
- Fogadott lányom édesanyjának a szem ideg bénulásánál segített. Olyan mértékű volt, hogy a színlátása teljes mértékben megszűnt. Csak előre látott kismértékben. Oldal látása nem volt, műtétre volt kiírva, aminél nem garantálták a sikert, és még komoly összegbe is került volna. Napi háromszor kente mind a két szemét a Balzsammal gombostűfejnyi nagyságot tett mind a két szemébe, negyed órát csukott szemmel pihentetve 10 nap után visszajött a színlátása. Hat hét után az orvos a Balzsam további használatát javasolta, és kilátásba helyezte a műtét törlését. Öt hónap elteltével a műtét törölve. A látása oly mértékben javult, hogy gyengébb szemüvegre van szüksége. Azóta kívül belül használja. Torok, gyomor, derék, láb fájás esetén.
- A gödöllői ismerősnek torokfájást hozta rendbe. A lázát húzta le, A vizes lábát, amivel cammogni tudott, a rézkendő és a magnátor segítségével hozta rendbe.
- Kiskutya tüdőgyulladását mulasztottuk el a Magnátorral együtt használva.

Foggél:
- Saját tapasztalatom, megszüntette a fogínyvérzést, gyökérig hatolva a fájdalmat, és az enyhe ínysorvadást. Balzsammal együtt használva égésre, nagyon sokat segített. Az arany eremet megszüntette a Balzsammal együtt.
- Fogadott lányom semmilyen fogkrémet nem tudott hosszútávon használni, mert lepedék, nyálka leválást okoztak. Szódabikarbónát kellett használnia. A foggél használatával mindez megszűnt.

Mágnes szipka:
- Gödöllői asztmás ismerős ha egy kicsit sietett, akkor 1-2.percig kapkodta a levegőt. A szipka használatával mindez megszűnt, és az elmondása szerint a cigaretta füst lágyabbá, élvezetesebbé vált.

Kapcsolódó blogok:
http://keresedabajtvagykerld.blogspot.com/
http://meregtelenitesfogyas.blog.hu
http://pedikurmanikurmukorom.blogspot.com/

Web: http://www.biyovis.hu/fobejarat
Telefon: +36-20-539-8733
Skype: foldi.tiborne1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése