Hírlevél

2010. szeptember 28., kedd

Referencián túl HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM

Kedves látogató!
Ezen túl a referenciákon kívül a termékekről is talál leírást.

BIYOVIS Aktív Balzsam klinikailag elismert használhatósága:

A növényi hatóanyagoktól halványsárga krém gyorsan, a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva fejti ki többek között sejtregeneráló, vitalizáló, sebgyógyító, antioxidáns, a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló hatását.
A Herba Gold Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Pattanásos bőrre, endogén ekcémára, acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre és a végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt.

- mindennapos arc- és testápolásra
- kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra
- bőrgyulladásra
- bőrszárazság esetén minden életkorban

A fent felsoroltakon kívül a találékony Magyar ember nagyon sok mindenre alkalmazta már hatékonyan.
A felhasználok referenciái megtalálhatók e – blogon. Illetve bővebben a honlapon. http://www.biyovis.hu/fobejarat
Használhatjuk az emberi testen tetőtől – talpig, kívül – belül.
Hogyan értjük?
• Kenheti a hajára is. A haj visszanyeri eredeti színét, javítja a hajhagymák működését. korpás fejbőr már a második mosás után már változik. Rendszeres használat során már 1 hét múlva megszűnik a korpásodás. Hajhullás esetén keveset a fejbőrbe masszírozzunk a BIYOVIS KEFÉVEL. Kiválóan egészíti ki az ilyen célra kifejlesztett HAJGÉL és SAMPON. MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk. Együttes alkalmazásukkal általános frissesség, fittség, egészség érhető el.
• Migrénes fejfájás esetén a halántékunk és szemünk környékét masszírozó mozdulatokkal kenjük be. 10-15 perc múlva mérsékli, illetve megszünteti a fájdalmakat.
• Füldugulás, fülpattogás, fülzúgás és a fül belső feszülésének megszüntetésére alkalmas a fül előtt, mögött és a hallójárat vékony bekenésével. Fülfájás, fülgyulladás esetén fültisztító vattás pálcikával óvatosan bevihető a hallójáratba.
• Herpesz, pattanások kezelésére is kiválóan alkalmas. Gyógyító hatását úgy fejti ki, ha sebre kenjük reggel-este. A sebet BIYOVIS FOGGÉL néhány óra alatt leszárítja.
• Szemárpára, díszgombostű-fejnyi mennyiségű balzsamot kenjünk, pár kezelés tünetmentessé teszi. Jégárpa gyorsan, fájdalommentesen gyógyul. Előnyös, ha tiszta ujjról kevés bekerül a szemhéj alá is.
• Nyakra, ízületre, úgy fejti ki gyógyító hatását, hogy serkenti a vérkeringést és ezáltal segíti lebontani az érfalra rakódott méreg és salakanyagokat. Ezáltal normális lesz a vérkeringés és a fájdalom fokozatosan megszűnik. Sok esetben egészen gyors hatás tapasztalható.
• A nyílt sebek (legyen az műtéti beavatkozás) gyógyulási idejét jelentősen csökkenti, a hegek teljesen elmúlnak. Kis felületű égésre felkenve gyors fájdalomcsillapító és bőrregeneráló, elkerülhető a seb kialakulása.
• Bárányhimlő esetén a szokásos 3 hét helyett 1 hét a betegség lefolyásának ideje. Ha kezdeti stádiumban kezdjük el a kiütések kezelését, több kiütés már nem keletkezik.
• Aranyér esetén fájdalomcsillapító hatása van, hosszabb kezelés esetén az aranyér teljesen tünetmentessé válik. Itt kell felhívni a beteg figyelmét, hogy a kezelés alatt a fájdalom 1-2 napra felerősödhet. De semmilyen körülmények között ne hagyja abba a balzsam használatát. A rendszeres használat és a kitartás hozza meg a várva-várt eredményt. Legtöbb esetben 2-4 hét után teljesen visszahúzódik és a műtét elkerülhető.
• Visszér általában idős korban, terhesség alatt és után okoz kellemetlen tüneteket, fájdalmat. A balzsam használata ezeket is enyhíti, kitartó kezelés meg is szünteti. Fontos, hogy a terápia kezdetén csak a függőlegesen futó ereket kenjük be hosszanti mozdulatokkal. Ne körkörös masszírozást végezzünk! Pár nap múlva az erek beduzzadhatnak és fájdalmat is okozhatnak, de 8 napon belül ezek a fájdalmak és duzzanatok elmúlnak, lelapulnak. Ez után kezdjük a már csomókban kialakult visszereket fokozatosan és rendszeresen kenni. Látványosan elmulasztja a betegség alatt kialakult kékséget és lilulást. 1-2 hónapos folyamatos kezelés szükséges. Hajszáleres visszerek általában 7-10 nap alatt eltűnnek.
• Ekcémára, pikkelysömörre és övsömörre is alkalmas. Napi 2-3-szori használat megszünteti a fájdalmas viszketést. 4. naptól zsugorítja a bőrön kialakult betegséget. A BIYOVIS BALZSAM rendszeres használata elfeledteti a több éve tartó fájdalmakat, ami megkeseríti a mindennapjainkat. Mindenképpen szükséges a mindennapi tisztítás Antibakteriális szappannal, illetve MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Lábszárfekélyre, lábszár sebre kiváló gyógyító hatása van, Kerülendő a sebre kenni. Csak a seb körül alkalmazható. Sokéves fekélyek pár hét alatt gyógyulnak, pár nap erős tisztulás után a seb látványosan kezd gyógyulni, a kezelés alatt más krémet semmiképpen ne használjunk. Mindenképpen szükséges a belső tisztulás, MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt használjuk.
• Pattanásos, zsíros bőrre is jó hatással van a balzsam. A legtöbb esetben 1-2 hét alatt jelentős javulás érhető el. Előfordulhat, hogy az intenzív hatás miatt a beteg arcbőr 1-2 napra kipirulhat, illetve eleinte még több pattanás is kijöhet. Mindenképpen szükséges a belső tisztulás, MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt használjuk.
• Gombásodás, körömgombásodás ellen kifejezetten alkalmas, általában 1 hónap alatt megszünteti a gombásodást. Candida kezelésére az ANTIPARAZITA kapszula vált be LÚGOS VÍZ fogyasztásával kiegészítve.
Érszűkületre nagyon jó, a lerakódott ereket intenzív működésre serkenti, vérkeringést javító, értágító hatása miatt csökkenti a feszülést, a fájdalmat, megakadályozza fekély kialakulását. A RÉZTEXTILEKKEL, MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Régi műtéti hegek, égési seb maradványok is pár heti kezelés után az erős regeneráló hatás következtében jelentősen visszahúzódnak, megszűnnek.
• Rovar- és szúnyogcsípésre erős nyugtató hatása miatt ajánlott.
• Egyes szemölcsök pár hetes kezelés után leesnek, leginkább a futó és vírus szemölcsök esetében hatásos.
• Ideg-ízületi fájdalom nagymértékű csökkenésénél fontos szerepe van a gyulladás eloszlató hatás miatt is. MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Lumbágó: 1-2 hét alatt rendbe tehető MAGNÁTOR használatával kiegészítve.
• A terhességi csíkokat eltünteti és a narancsbőrt rendbe, teszi. Sok esetben a pigment hiányánál is segített.
• Nőgyógyászati betegségek pl.: fehérfolyás, és egyéb baktériumos fertőzések betegségek ellen hatásos. A balzsam tamponra kenve használható. Lehetőség szerint LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Kisbabák fejét a koszmós fejbőrt leheletvékonyan bekenjük, majd 30 perc múlva megmossuk a baba fejét. Egy kezelés is elegendő lehet. A kivörösödött popsit látványosan, gyorsan rendbe teszi.
• Fáradt, duzzadt lábra este bekenjük, és reggelre visszahúzódik a duzzanat. Kiváló kiegészítője a szájvizes lábfürdő. Hajszálerekre a LÁBMASZKOT ajánljuk.
• Égésre, a bőrfelületet vékonyan bekenjük, naponta 2-szer rendszeresen. A fájdalmakat rövid idő után csillapítja, az égett bőrfelületet hegmentesen, normál gyógyulási idő fele alatt gyógyítja. Időben elkezdve a használatát hegmentesen is gyógyulhat a bőrfelület.
• Bőrkeményedésre, tyúkszemre. Felpuhítja a bőrt és így pár nap alatt, általában megszűnik a probléma, napi 2-3-szor használva.
• Bőrfoltosságot, májfoltokat naponta bekenjük a bőrfelületet kb. 7-10 napig.
• Cukorbetegség esetén hasnyálmirigy tájékon bekenjük a hasunkat. Felnőtteknél nagyon fontos kiegészítője a MAGNÁTOR és a MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEA.
• Nőgyógyászati gyulladások, prosztatagyulladás stb. esetén külsőleg alkalmazva az érintett helyen.
• Potencianövelő hatással bír. A hímvessző vérbőségét nagymértékben serkenti, külsőleg alkalmazva. Kiegészíthető a PROSTASAN kapszula fogyasztásával.
• Gyomorgörcsök, menstruációs görcsök megszüntetésére külsőleg alkalmazva. MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL, MAGNÁTORRAL KIEGÉSZÍTVE.
• Láz, bélhurut, vastagbélgyulladás, gyomorfekély, nyombélfekély, gyomorideg esetén szájon át fogyasztva (esetleg mézzel, lekvárral keverve) tünetmentességet biztosít! Naponta 2-szer nagy borsónyi mennyiséget műanyag kanállal. Sok esetben gyógyulást is tapasztalunk. MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Izomlazításra bemasszírozva, gyors állapotjavulás! Gyors fájdalomcsillapításra izomfájdalom esetén ENERGIAKRÉMET ajánljuk. Izomlazítóak a RÉZTEXTILEK bőrfelülettel érintkezve.
• Sokaknak segít a koncentráció és az emlékezetjavításban, idegpálya regenerálásában, agyi ödémák, Alzheimer-kór kezelésében, cukorbetegek keringési problémáinál felszívódó hatása következtében. Nagyon jó az infarktus-gátló, érfal tisztító, trombózis-gátló hatása belsőleg használva. RÉZTEXTILLEL, BIYOVIS SÁRKÁNYKÖNNYE TEÁVAL, MÉREGTELENÍTŐ BIYOVIS TEÁVAL és/vagy LÚGOS VÍZZEL együtt alkalmazzuk.
• Kötőhártya-gyulladás gyors gyógyítója. Tiszta ujjról jó, ha egy pici bekerül a szemhéj alá is.
• Szemideghártya öregedés gátló hatása miatt sokan beszámoltak 0,5-1 dioptria látásélesség javulásról. Kiegészítője – cukorbetegeknél megelőző jelleggel – a FEKETE ÁFONYA RÁGÓTABLETTA



Ez a készítmény több évszázados Japán kultúra tapasztalatai alapján készült, sokoldalú felhasználásra szánt krém. Egyik Hatóanyaga: Kína és Japán őshonos növényeiből, többek között az 1000 évig is élő, az egészséges élet szimbólumaként tisztelt Ginkobiloba leveleinek kivonatából készült. Magyarországon található speciális gyógynövényekkel kiegészítve rendkívül jól érvényesül gyulladáscsillapító, fertőtlenítő, sebgyógyító, szabad gyök lekötő, sejtregeneráló képessége. Standardizált készítmény. Maximalizált hatóanyag tartalommal rendelkezik. Nem tartalmaz allergén és színezőanyagokat, gyógyító hatását energetizáltságának is köszönheti. Mélyen a bőr felszíne alatt is kifejti gyógyító hatását. Kiváló eredménnyel használható sokféle bőrelváltozás, belgyógyászati problémák kezelésére is, ideg-, izom, ízületi fájdalom csökkentésére. Több mint 15 éves felhasználói tapasztalatok mellékhatást nem jeleztek.

Fő hatóanyagok: Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Gingko Biloba kivonat, Körömvirág olajos kivonat, A- és E vitamin, bétakarotin, B5 vitamin, B vitamin komplex/PABA/, méz, glicerin, liget szépe-, kukoricacsíra-, gyógyászati lenolaj és tökmagolaj.

Lejegyezte: Földiné Csúcs Mária: BIYOVIS és SITE-MLM FÜGGETLEN TANÁCSADÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése